Naša politika povrata novca i povrata naručenog artikla vrijedi 14 dana. Ako je prošlo 14 dana od vaše kupnje, ne možemo vam ponuditi puni povrat ili zamjenu.

Da biste ispunili uvjete za povrat, vaš artikl mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Također mora biti u originalnom pakiranju. Za dovršetak povrata potreban nam je račun ili dokaz o kupnji.

U slučaju da predmet koji nije u izvornom stanju, oštećen je ili mu nedostaju dijelovi iz razloga koji nisu posljedica naše pogreške nema povrata.

Povrat novca

Nakon što primimo i pregledamo vaš povrat, poslat ćemo vam e-poruku da vas obavijestimo da smo primili vaš vraćeni artikl. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju povrata novca.

Ako ste odobreni, tada će vaš povrat biti obrađen, a iznos koji ste platili biti će vračen na račun s kojega je i izvršena uplata

Zakašnjeli ili nedostajući povrati

Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovno provjerite svoj bankovni račun.

Zatim kontaktirajte tvrtku koja vam je izdala kreditnu karticu, može proći neko vrijeme prije nego što povrat bude službeno objavljen.

Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji neko vrijeme obrade prije nego što se povrat objavi.

Ako ste učinili sve ovo, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na {email address}.

Prodajni predmeti

Povrat se može izvršiti samo za artikle po redovnoj cijeni. Artikli na rasprodaji ne mogu se vratiti.

Razmjene

Stavke mijenjamo samo ako su neispravne ili oštećene. Ako ga trebate zamijeniti za isti artikl, pošaljite nam e-poruku na {email address} i pošaljite svoj artikl na: {physical address}.

Dostava povrata

Da biste vratili svoj proizvod, trebate ga poslati poštom ili kurirskom službom, odnosno na način koji Vam najviše odgovara na: {fizička adresa}.

Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za vraćanje vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni. Ako primite povrat, trošak povratne dostave bit će odbijen od vašeg povrata.

Ovisno o tome gdje živite, vrijeme koje može biti potrebno da vaš zamijenjeni proizvod stigne do vas može varirati.

Ako vraćate skuplje artikle, razmislite o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupnji osiguranja dostave. Ne jamčimo da ćemo primiti vaš vraćeni artikl.

Trebate pomoć?

Kontaktirajte nas na {email} za pitanja u vezi s povratima novca i povratima.