Uz našu pomoć riješite se vlage! GRAĐEVINSK APOTEKA d.o.o. ZADAR

Muči Vas vlaga?

U ponudi imamo proizvode s kojim se definitivno možete riješiti vlage u vašem stanu ili kući.

U asortimanu anti-kondenzacijskih premaza imamo sljedeće proizvode:

Čišćenje:


ORSOMOULD CLEANER je sredstvo za uklanjanje plijesni i gljivica

Premazi:


COMBAT 444 je aditiv sa snagom protiv plijesni koji se dodaje tradicionalnim unutarnjim bojama. preporučuje se za sve prostorije s vlažnošću ili slabom ventilacijom kao što su kuhinje, kupaonice i podrumi. Dodan bojama na bazi vode, COMBAT 444 ima dezinfekcijsko djelovanje koje održava dobro stanje i izgled površine tijekom vremena. 0,250 litara aditiva dovoljno je za poboljšanje 25 kg ili 15 litara unutarnjih boja. Za male površine dovoljno je upotrijebiti 15 cc aditiva po litri vodene boje, odnosno 10 cc po kg proizvoda. Po završetku rada alat očistiti vodom.
Koristiti u skladu s važećim zdravstvenim i sigurnosnim propisima, obraćajući posebnu pozornost na zaštitu očiju i kože tijekom primjene.

Za rješavanje plijesni, algi ili mahovine očistite površine sredstvom COMBAT 222; za djelovanje očuvanja, preporučujemo također tretiranje s COMBAT 333. Ako je plijesan slaba, možete prethodno tretirati s COMBAT FIX temeljnim premazom i zatim bojati. Za stare podloge koje se troše, prije bojanja preporučujemo nanošenje sloja FISSATIVO ATOMO.

Draco shield 600 je premaz bijele boje koji, zahvaljujući izolacijskim karakteristikama, održava površinu toplijom pa time eliminira hladne mostove. Razlika u temperaturi površine tretirane DRACOPORE ST-om je +5ºC u odnosu na uobičajene boje. Povećanje temperature sprečava kondenzaciju zraka na zidovima do relativne vlažnost zraka u prostoriji od 90%. Sprečavanjem stvaranja kondenzata eliminirana je pojava plijesni.