SIKA MONOSEAL 101

Proizvođač: SIKA
Težina: 20.00kg

Cijena: 155,94 HRK
Cijena bez PDV-a: 124,75 HRK

Vodonepropusni premaz na bazi specijalnog vodoodbojnog cementa i agregata sa dobrim karakteristikama otpornosti na negativan pritisak vode, za spremnike pitke vode.

Sika® Monoseal 101 G i W je smjesa specijalnog cementa i agregata, obogaćena vodoodbojnim i vodonepropusnim sintetičkim dodacima koji izmiješani s vodom tvore pastu čija konzistencija omogućava nanošenje četkom, a ujedno posjeduje dobre osmotske karakteristike.

Sprječavanje prodora podzemne vode ili sprječavanje otjecanja stajaće ili tekuće vode u građevinskim hidrotehničkim konstrukcijama

Djelotvorna, ekonomična hidroizolacija postojećih objekata

Jednostavna primjena četkom

Pogodan za hidroizolaciju spremnika pitke vode

U cilju postizanja tražene vodonepropusnosti, podloga mora biti savršeno očišćena ( bez ostataka bilo kakvih prethodnih tretmana kao što su premazi, lakovi ili sl.), zdrava i bez rastresitih ili odvojenih dijelova. Sva udubljenja, pukotine i oštećene dijelove (šljunčane nakupine, slomljeni rubovi itd.) prethodno treba sanirati sa prikladnim Sika® MonoTop, SikaTop® mortom (u skladu s relevantnim tehničkim listovima). Za traženu vodonepropusnost u bazenima, podrumima, tankovima korisno je u kutovima između poda i zida koristiti prikladan Sika® mort kao što je Sika® MonoTop kako bi se izradio zaobljeni holker. Prekidi u betonu, cijevi, rasvjeta i instalacije moraju biti zabrtvljeni odgovarajućim sredstvima. Podlogu treba prije primjene Sika® Monoseal 101 G i W navlažiti do zasićenja. Nikada ne nanositi proizvod na površine na kojima je prisutna stajaća voda ili kod kojih se pojavljuju otvoreni prodori vode.

Približno ~ 1.9 kg/m²/mm.